Η Marathon Team Greece γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα για το Τρέξιμο

Η Marathon Team Greece By MPolyzou γιορτάζει και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα για το Τρέξιμο! 

Είναι μια μέρα που κάθε χρόνο το Παγκόσμιο Δρομικό Κίνημα με πρωτοβουλία της AIMS (Παγκόσμια Ομοσπονδία Μαραθωνίων Δρόμων) αφιερώνει στα παιδιά.

Το 2019 η Global Running Day θα γιορταστεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου και η ομάδα δρομέων της κορυφαίας Ελληνίδας μαραθωνοδρόμου Μαρίας Πολύζου διοργανώνει για άλλη μια φορά δράσεις για να συμμετάσχει ενεργά σε αυτή την παγκόσμια γιορτή.

Στο προπονητήριο Στίβου στο ΟΑΚΑ η Marathon Team Greece θα αφιερώσει εκείνη την ημέρα στις 19.00 την προπόνησή της στην Παγκόσμια Ημέρα για το Τρέξιμο.

Όλοι οι δρομείς και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα τρέξουν 5 χλμ. Σε μικρότερες αποστάσεις, ανάλογα με την ηλικία τους, θα τρέξουν τα παιδιά της Marathon Team Greece και παράλληλα θα γίνονται επί τόπου εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών για το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας».

«Το τρέξιμο είναι οξυγόνο και τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Τα παιδιά και το τρέξιμο είναι όλη μας η ζωή», είναι το μήνυμα που στέλνει η Μαρία Πολύζου ενόψει της Global Running Day.

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα