Η Ιαπωνία στα Ποσειδώνια 2016

Posidonia 2016

Διεθνώς αναγνωρισμένες προσωπικότητες από τη ναυπηγική βιομηχανία της Ιαπωνίας θα παρουσιάσουν στο σεμινάριο με τίτλο “Japanese Shipbuilding and Ship Machinery Technology” στις 7 Ιουνίου 2016 στο πλαίσιο της έκθεσης “Ποσειδώνια 2016”, τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό και την κατασκευή τεχνολογικά προηγμένων πλοίων.

Οι εισηγήσεις του κ. Kazuo Tsukuda, Προέδρου της Ιαπωνικής Ένωσης Εξαγωγέων Πλοίων (Japan Ship Exporters’ Association – JSEA) και του κ. Motoyoshi Nakashima, Προέδρου της Japan Ship Machinery & Equipment Association (JSMEA) είναι βέβαιο ότι θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των προσκεκλημένων στη διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ θα ακολουθήσουν διαδοχικές παρουσιάσεις ειδικών από τις εταιρείες Nippon Paint Marine Coatings, Mitsubishi Heavy Industries, Japan Marine United Corp, Daihatsu Diesel, Yanmar και άλλους κατασκευαστές εξοπλισμού πλοίων από την Ιαπωνία που και φέτος θα συμμετάσχει στην έκθεση με εντυπωσιακό περίπτερο.

Τα Ποσειδώνια 2016 θα πραγματοποιηθούν από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Με περισσότερα από 40 επιβεβαιωμένα συνέδρια, σεμινάρια, workshop και συνεντεύξεις Τύπου, που καλύπτουν κάθε πτυχή του κλάδου της ναυτιλίας, οι διοργανωτές της μεγαλύτερης ναυτιλιακής έκθεσης στον κόσμο έχουν επεκτείνει φέτος τους συνεδριακούς  χώρους προκειμένου να καλύψουν την αυξημένη συμμετοχή.

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα