Η Ιαπωνία και η Παγκόσμια Ημέρα Νεανικών Δεξιοτήτων

Το 2014, η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών καθιέρωσε την 15η Ιουλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα Νεανικών Δεξιοτήτων, για να αναδείξει τη σημασία της ανάπτυξης και βελτίωσης των δεξιοτήτων στους νέους για την απασχόληση, την αξιοπρεπή εργασία και την επιχειρηματικότητα.

Η Παγκόσμια Ημέρα Νεανικών Δεξιοτήτων προσφέρει μια ευκαιρία για διάλογο μεταξύ των νέων, των ιδρυμάτων τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, των επιχειρήσεων, των οργανώσεων εργοδοτών και εργαζομένων, των υπευθύνων χάραξης πολιτικής και των αναπτυξιακών εταίρων.

Με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας, η Κυβέρνηση της Ιαπωνίας παρουσίασε στη σελίδα της στο facebook το Sado College of Traditional Culture and Environmental Welfare που βρίσκεται στο νησί Σάντο στη Θάλασσα της Ιαπωνίας (νομός Νιιγκάτα, δυτική Ιαπωνία).

Οι σπουδαστές της σχολής εξειδικεύονται στην αποκατάσταση και ανοικοδόμηση ιερών και ναών, εμβαθύνοντας στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική και βελτιώνοντας τις δεξιότητές τους μέσω εργασιών αποκατάστασης σε ιερά και ναούς του νησιού χρησιμοποιώντας τοπική ξυλεία. Με την αποφοίτησή τους γίνονται η νέα γενιά των ειδικών, με σημαντικό ρόλο στη διάσωση και μετάδοση των παραδοσιακών τεχνικών της Ιαπωνίας.

Η ανάρτηση της Κυβέρνησης της Ιαπωνίας

 

Ο ιστότοπος της σχολής 

 

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2023

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img