Η Ιαπωνία άρει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς από το Σάββατο 29 Απριλίου

Οι τουρίστες επέστρεψαν στην Ιαπωνία. Φωτογραφία ©Mάνος Κελαϊδίτης

Η Κυβέρνηση της Ιαπωνίας αποφάσισε ξαφνικά να καταργήσει τα τρέχοντα μέτρα ελέγχου των συνόρων που σχετίζονται με τον COVID, νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινωθεί στις αρχές Απριλίου για τον τερματισμό τους στις 8 Μαΐου 2023.

Mε την νέα απόφαση οι ταξιδιώτες από το εξωτερικό θα μπορούν από το Σάββατο 29 Απριλίου, πρώτη μέρα της Χρυσής Εβδομάδας, να εισέρχονται στην Ιαπωνία χωρίς την προσκόμιση πιστοποιητικού τριπλού εμβολιασμού ή αρνητικού PCR τεστ.

Η Χρυσή Εβδομάδα (ゴールデンウィーク) είναι μια σειρά από διαδοχικές αργίες από τις 29 Απριλίου μέχρι τις 5 Μαΐου και αποτελεί την πιο μαζική περίοδο διακοπών στην Ιαπωνία (συνήθως πολλοί εργαζόμενοι παίρνουν άδεια και τις εργάσιμες ανάμεσα στις αργίες και έτσι επιμηκύνουν τις διακοπές τους – δείτε τις αργίες του 2023 εδώ).

Mε την απόφαση αυτή τερματίζονται οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί που ίσχυαν λόγω της πανδημίας για πάνω από τρία χρόνια στα σύνορα της Ιαπωνίας.

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα