Η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τένις U17 – σε γνωστό άνιμε που θα προβάλλεται στην ιαπωνική τηλεόραση (τρέιλερ)

日本語

Πηγή: Επίσημο κανάλι YouTube της σειράς ©許斐剛/集英社・NAS・新テニスの王子様プロジェクト

Μπορεί η Ελλάδα να είναι φέτος απούσα από το Μουντιάλ του Κατάρ, όμως θα εκπροσωπηθεί σε ένα άλλο Μουντιάλ! Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τένις U17 στη νέα σειρά άνιμε βασισμένη στο μάνγκα «Ο Πρίγκιπας του Τένις» που θα προβάλλεται από τον Ιούλιο στην ιαπωνική τηλεόραση.

Tο επεισόδιο με την ομάδα της Ελλάδας θα προβληθεί
στις 3 Αυγούστου

Tρέιλερ

 

Το δημοφιλές μάνγκα έγραψε και εικονογράφησε ο Τακέσι Κονόμι (許斐 剛, γεν. 1970) και δημοσιεύτηκε στο Weekly Shοnen Jump από το 1999 μέχρι το 2008. Μέχρι το 2012 είχαν κυκλοφορήσει πάνω από 51 εκατομμύρια αντίτυπα. Αφηγείται τις περιπέτειες του 12χρονου Ετσιζέν Ριόμα, ενός ταλαντούχου τενίστα που μαζί με άλλους συμμαθητές του έχουν στόχο να κερδίσουν το γυμνασιακό πρωτάθλημα της Ιαπωνίας. Έχει μεταφερθεί σε άνιμε, video games και δραματοποιημένες σειρές (μια κινέζικη παίζεται στο Netflix).

Η συνέχεια της σειράς μάνγκα του Πρίγκιπα του Τένις (αγγλικός τίτλος: “The Prince of Tennis II”) ξεκίνησε το 2009 στο μηνιαίο περιοδικό Jump Square και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 35 τόμοι. Στην ιαπωνική τηλεόραση προβλήθηκε το 2012 σε 13 επεισόδια.

Tα καινούργια επεισόδια με επίκεντρο το Παγκόσμιο Κύπελλο Τένις U17『新テニスの王子様 U-17 WORLD CUP』(αγγλικός τίτλος: “The Prince of Tennis II: U-17 World Cup”) θα προβάλλονται από τον Ιούλιο στο κανάλι ΤV Tokyo. Tο επεισόδιο με την ομάδα της Ελλάδας θα προβληθεί τα μεσάνυχτα στις 3 Αυγούστου.

Στο δρόμο για την κατάκτηση του κυπέλλου θα είναι μαζί με την Ελλάδα και την Ιαπωνία η Γερμανία, Αυστραλία, Ελβετία, Γαλλία και ΗΠΑ!

Η Εθνική μας αποτελείται από τρεις μαθητές Λυκείου και τέσσερις μαθητές Γυμνασίου. Και στους επτά Έλληνες τενίστες «δανείζει» τη φωνή του ένας γνωστός ηθοποιός φωνής, ο Τομοκάζου Σέκι  (関 智一, γεν.1972).

Ακολουθεί η παρουσίαση της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας

Ζευς Ηλιόπουλος (αρχηγός), Θάλαττα Ηρακλής, Παπαδόπουλος Ευάγγελος, Βαλκάν Λαέρτιος, Ερμής Κουνέλλης, Ωρίων Στεφανόπουλος, Απόλλων Στεφανόπουλος.

©許斐剛/集英社・NAS・新テニスの王子様プロジェクト
©許斐剛/集英社・NAS・新テニスの王子様プロジェクト
©許斐剛/集英社・NAS・新テニスの王子様プロジェクト
©許斐剛/集英社・NAS・新テニスの王子様プロジェクト
©許斐剛/集英社・NAS・新テニスの王子様プロジェクト
©許斐剛/集英社・NAS・新テニスの王子様プロジェクト
©許斐剛/集英社・NAS・新テニスの王子様プロジェクト

Αφίσα της σειράς

©許斐剛/集英社・NAS・新テニスの王子様プロジェクト
GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img