Χωρίς τον καθιερωμένο χαιρετισμό στο κοινό θα γιορτάσει o Ναρουχίτο τα πρώτα του γενέθλια ως Αυτοκράτορας

Ο Αυτοκράτορας Ναρουχίτο απευθύνει χαιρετισμό στο κοινό στις 4 Μαΐου 2019 | Junko Nagata ©GreeceJapan.com

Χωρίς την παρουσία του κοινού θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια ως Αυτοκράτορας, ο Ναρουχίτο, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.

Όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου η Υπηρεσία του Αυτοκρατορικού Οίκου της Ιαπωνίας, ακυρώνεται λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων από τον κορωνοϊό ο καθιερωμένος χαιρετισμός του Αυτοκράτορα την ημέρα των γενεθλίων του που προσελκύει δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες στα Ανάκτορα.

Η απόφαση ελήφθη επειδή υπάρχει αυξημένος κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού λόγω του μεγάλου συνωστισμού και της πολύωρης παραμονής στις ουρές.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Ναρουχίτο o οποίος την Κυριακή γίνεται 60 ετών, θα εμφανιζόταν στο μπαλκόνι των ανακτόρων τρεις φορές, μαζί με την Αυτοκράτειρα Μάσακο, τον νεότερο αδελφό του πρίγκιπα Ακισίνο και τα άλλα μέλη της Αυτοκρατορικής Οικογένειας. Οι υπόλοιπες προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο πλαίσιο των γενεθλίων του θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Ο Ναρουχίτο είχε απευθύνει τον πρώτο του χαιρετισμό στο κοινό ως Αυτοκράτορας στις 4 Μαΐου 2019, μετά την παραίτηση του πατέρα του, Ακιχίτο, στις 30 Απριλίου 2019 και τη διαδοχή στον Αυτοκρατορικό Θρόνο την 1η Μαΐου.

Φωτογραφίες και βίντεο από τον χαιρετισμό του Αυτοκράτορα Ναρουχίτο στις 4 Μαΐου 2019

Junko Nagata ©GreeceJapan.com
Junko Nagata ©GreeceJapan.com
Junko Nagata ©GreeceJapan.com
Junko Nagata ©GreeceJapan.com

Βίντεο

video: Junko Nagata © GreeceJapan.com

Η αναδημοσίευση του περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2023
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

Ροή άρθρων

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ