Χαλαρώνουν τα περιοριστικά μέτρα εισόδου στην Ιαπωνία

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα νέα μέτρα δεν θα περιλαμβάνουν τους τουρίστες. Φωτ. GreeceJapan.com

Η Ιαπωνία προτίθεται να ανοίξει τα σύνορά της σε όσους επισκέπτονται τη χώρα για σύντομα επαγγελματικά ταξίδια, σπουδές και τεχνική εκπαίδευση σύμφωνα με δημοσίευμα της NIKKEI. Όπως γράφει η μεγαλύτερη οικονομική εφημερίδα παγκοσμίως, σε αυτό το στάδιο χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων δεν θα περιλαμβάνονται οι τουρίστες.

Παράλληλα θα μειωθεί ο χρόνος καραντίνας από τις δέκα μέρες σε τρεις για τους εμβολιασμένους επαγγελματίες επισκέπτες. Ο ελάχιστος χρόνος καραντίνας θα ισχύσει και για τους Ιάπωνες υπηκόους που επιστρέφουν από επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό.

Τα νέα μέτρα σταδιακής άρσης των περιορισμών έρχονται λόγω της σημαντικής μείωσης των νέων κρουσμάτων COVID-19. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν την Τρίτη 2 Νοεμβρίου, τα νέα κρούσματα σε ολόκληρη την Ιαπωνία είναι 221 ενώ στο Τόκιο μόλις 18.

Οι ανακοινώσεις από την Κυβέρνηση αναμένονται αυτή την εβδομάδα και η εφαρμογή των νέων μέτρων σύμφωνα με τη Νikkei θα ξεκινήσει μέσα στο Νοέμβριο.

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img
ChemiCloud - Excellent Web Hosting Services