Ποδόσφαιρο: H ελληνική Super League στην Ιαπωνία

 

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ελληνικής Super League για την Ιαπωνία εξασφάλισε από την TAF Sports η MP & Silva μια από τις κορυφαίες εταιρείες δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων.

Σημειώνεται ότι η TAF Sports κατέχει τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League Ελλάδος παγκοσμίως (εκτός Ελλάδος και Κύπρου) για τις αγωνιστικές περιόδους 2009/2010 έως και 2014/2015.

Ο Peter Hutton, Joint-CEO της MP & Silva δήλωσε για τη συμφωνία: «Είμαστε χαρούμενοι που εξασφαλίσαμε την ελληνική Super League στην Ιαπωνία. Το ελληνικό ποδόσφαιρο γνωρίζει ανάπτυξη τόσο στην Ευρώπη όσο και διεθνώς και ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν μεγάλη απήχηση στην Ιαπωνία. Η MP & Silva ανυπομονεί να χρησιμοποιήσει το δίκτυο της στην Ιαπωνία ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει την καλύτερη προώθηση στη χώρα.»

Από την πλευρά της TAF Sports, o διευθύνων σύμβουλος Kωνσταντίνος Ντέρης σχολίασε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την MP & Silva στην Ιαπωνία. Είναι η ηγετική εταιρεία στη διανομή αθλητικού περιεχομένου στην περιοχή και είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για να υποστηρίξει την προώθηση του ελληνικού ποδοσφαίρου στους Ιάπωνες οπαδούς».

Τα ιαπωνικά ΜΜΕ έχουν συχνά αφιερώματα στην Εθνική μας αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, κυρίως λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας  (12 Ιουνίου-13 Ιουλίου 2014) όπου οι εθνικές ομάδες Ελλάδας και Ιαπωνίας κληρώθηκαν στον ίδιο όμιλο και θα αγωνισθούν στις 19 Ιουνίου 2014 (τοπική ώρα 19.00) στο στάδιο Ντας Ντούνας της πόλης Νατάλ.

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ