Επιχειρηματική έκθεση με τη συμμετοχή ελληνικών εταιρειών στο Τόκιο

eugateway1

Επιχειρηματική έκθεση με τη συμμετοχή ελληνικών εταιρειών διοργάνωσε στις αρχές Δεκεμβρίου στο Τόκιο (ξενοδοχειο Hilton) η Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του προγράμματος “Eu Gateway to Japan”. Η έκθεση ήταν επικεντρωμένη στον κατασκευαστικό κλάδο και την αρχιτεκτονική τεχνολογία (Construction & Building Technologies).

Συμμετείχαν 41 επιχειρήσεις από τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οποίες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε ειδική αίθουσα, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα προγραμματισμένες συναντήσεις που είχαν διευθετηθεί εκ των προτέρων από τους διοργανωτές.  

Από τη χώρα μας συμμετείχαν, οι πέντε κάτωθι εταιρείες:

NanoPhos S.A.
Kατασκευή προϊόντων νανοτεχνολογίας, προοριζομένων για βιομηχανική χρήση.

Maris Polymers S.A.
Βιομηχανία υγρών μεμβρανών και ρητινών πολυουρεθάνης που χρησιμοποιούνται για στεγανοποίηση κατασκευών.

Αlchimica S.A.
Εταιρεία έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής χημικών για τον κατασκευαστικό και βιομηχανικό κλάδο. Δραστηριοποιείται σε 50 χώρες στο εξωτερικό.

 Μοschou S.A. marmi
Βιομηχανία παραγωγής μαρμάρου με έδρα το Βασιλούδι Θεσσαλονίκης και έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό. Το 60-80% της παραγωγής μαρμάρου εξάγεται.    

 Skarlis Marble S.A. 
Εταιρεία παραγωγής μαρμάρου με έδρα την Εύβοια. Εξάγει μεγάλο μέρος της παραγωγής της.

Σύμφωνα με στοιχεία των διοργανωτών, η έκθεση προσήλκυσε περί τους 400 επισκέπτες, ενώ πραγματοποιήθηκε ικανός αριθμός επιχειρηματικών συναντήσεων. Επιπλέον, συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Τόκιο, έλαβαν μέρος σε ειδικές παρουσιάσεις για τον ιαπωνικό κατασκευαστικό κλάδο, ενώ επισκέφτηκαν και σχετικές ιαπωνικές εταιρείες.

Πηγή: Γραφείο Ο.Ε.Υ. Τόκιο

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2023

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ