Εθελοντές στο Tokyo 2020 !

Εθελόντρια από την Ιαπωνία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004! photo: GreeceJapan.com

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο πλησιάζουν και όπως ανακοίνωσε η Οργανωτική Επιτροπή θα ανοίξουν συνολικά περισσότερες από 110.000 θέσεις για όσους θέλουν να πάρουν ενεργό μέρος ως εθελοντές στη μεγαλύτερη γιορτή της ανθρωπότητας. Οι 80.000 είναι για τους εθελοντές των Αγώνων (Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών) ενώ 30.000 θα απασχολούνται εκτός σταδίων από τη Μητροπολιτική Κυβέρνηση του Τόκιο και διάφορους τοπικούς οργανισμούς.

Οι υποψήφιοι εθελοντές των Αγώνων θα πρέπει να έχουν γεννηθεί πριν την 1η Απριλίου 2002, να είναι διαθέσιμοι για δέκα ημέρες κατά τη διάρκεια των Αγώνων και πριν ή μετά και να μπορούν να λάβουν μέρος σε εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα ορίσει η Οργανωτική Επιτροπή. Οι συνεντεύξεις για την τελική επιλογή των εθελοντών που μένουν εκτός Ιαπωνίας θα γίνουν μέσω τηλεδιάσκεψης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στη σχετική σελίδα του Tokyo 2020. Οι λεπτομέρειες και το τελικό πρόγραμμα θα δημοσιευθούν τον Ιούλιο.

Ελληνίδα εθελόντρια με φιλάθλους από την Ιαπωνία στο Καλλιμάρμαρο μετά τον τερματισμό του Μαραθωνίου, Αθήνα 2004. photo: GreeceJapan.com

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα