Επίσκεψη του Ιάπωνα Πρέσβη στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ)  πραγματοποίησε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα κ. Μασούο Nισιμπαγιάσι, σχετικά με τη συμμετοχή της Ιαπωνικής MITSUI στη διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών της εταιρείας.

Η διοίκηση του ΟΛΘ παρουσίασε το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας, ανέλυσε τις προοπτικές ανάπτυξής της και ξενάγησε τους υψηλούς προσκεκλημένους στις εγκαταστάσεις του Λιμένα Θεσσαλονίκης.
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ, κ. Δημήτρης Μακρής, ανέλυσε τους στρατηγικούς στόχους της εταιρίας για ένα λιμάνι σύγχρονο και ανταγωνιστικό ενώ επισήμανε τη σημασία  της επέκτασης της 6ης Προβλήτας στην ανάδειξη του Λιμένα σε κύριο διαμετακομιστικό κέντρο της ΝΑ Ευρώπης.

Τον Πρέσβη συνόδευαν η Α’ Γραμματέας της Πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Ελλάδα κα Έμι Μάσικο και ο Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Ιαπωνίας στη Θεσσαλονίκη κ. Χαρίλαος Αλεξόπουλος.

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ