Επίσκεψη Ιαπώνων Δημοσιογράφων Οίνου στην Ελλάδα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη στην Ελλάδα (7-14 Μαΐου 2016) δεκαμελούς ομάδας εκπροσώπων των ιαπωνικών μέσων ενημέρωσης για τον οίνο.  Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη οινοποιείων και γνωριμία με τους παραγωγούς στην Σαντορίνη, την Νεμέα, το Διακοφτό και την Αττική, καθώς και σεμινάριο παρουσίασης συνολικά της ελληνικής παραγωγής οίνου.

Παράλληλα, συνεχίζεται το πρόγραμμα προβολής με διαφημιστικές καταχωρήσεις στα ειδικά ιαπωνικά περιοδικά οίνου (Vinoteque, Wine Kingdom, Wands).

Στις 20 Ιουνίου στο Ritz Carlton Osaka και στις 22 Ιουνίου στο Grand Hyatt Tokyo θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία επιλεγμένων ελληνικών κρασιών και παράλληλα σεμινάριο προς ειδικούς του κρασιού από τον Έλληνα Master of Wine,  Κωνσταντίνο Λαζαράκη, ενώ επίσης στις δύο πόλεις θα παρατεθεί δείπνο προς αυστηρά επιλεγμένο κοινό, όπου θα παρουσιασθούν κορυφαίες ελληνικές ετικέττες.

Η επίσκεψη και το συνολικό πρόγραμμα προώθησης οργανώνονται από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Τόκιο και το Enterprise Greece και εντάσσονται στις δράσεις προώθησης της εικόνας του ελληνικού οίνου στην ιαπωνική αγορά.

Το πρόγραμμα θα συνεχισθεί με περισσότερες δράσεις και το 2017.

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα