Επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Κύπρου στην Ιαπωνία

mfa-minister-kasoulidis

Για το Τόκιο αναχωρεί σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Ιωάννης Κασουλίδης όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη από τις 7 έως τις 9 Ιουλίου. Η επίσκεψη εντάσσεται στις προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας για ενίσχυση και εμβάθυνση των διμερών της σχέσεων με τις χώρες της Ασίας, καθώς και την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας με αυτές τις χώρες σε πολυμερές επίπεδο για αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων.

Ο Υπουργός Εξωτερικών θα έχει συνάντηση και δείπνο εργασίας με τον Ιάπωνα ομόλογο του κ. Fumio Kishida, κατά τη διάρκεια των οποίων θα συζητηθούν οι διμερείς σχέσεις και τρόποι περαιτέρω ενίσχυσής τους, οι σχέσεις Ιαπωνίας-ΕΕ και περιφερειακά θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Επιπλέον, ο Υπουργός Εξωτερικών θα έχει, μεταξύ άλλων, συναντήσεις με την Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών της Βουλής της Ιαπωνίας και τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ιαπωνίας-Κύπρου, ενώ κατά την εκεί παραμονή του θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε εθνικά μέσα ενημέρωσης.

Ο κ. Κασουλίδης επιστρέφει στην Κύπρο την Παρασκευή, 10 Ιουλίου.

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ