Επέκταση της Myrmex στην ιαπωνική αγορά

日本語

Συνεχίζοντας την επέκτασή της στις διεθνείς αγορές η Myrmex Inc., εταιρεία που δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, κατασκευή και εγκατάσταση ρομποτικών συστημάτων αποθηκών, υπέγραψε στρατηγική συνεργασία με την ιαπωνική myProduct. H Myrmex είναι μια νεοφυής εταιρεία με ελληνικές ρίζες η οποία ιδρύθηκε το 2015 στις ΗΠΑ με το κέντρο έρευνας και τεχνολογίας της να βρίσκεται στην Αθήνα. Έχει αναπτύξει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα που αποτελείται από αυτοκινούμενα ρομποτικά οχήματα και ρομποτικούς βραχίονες που λειτουργεί αδιάκοπα και χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Όπως είπε στο GreeceJapan.com o CEO της Myrmex, κ. Γιώργος Κατινιώτης, «ένας από τους σημαντικότερους λόγους επέκτασης στην ıαπωνική αγορά -σε συνεργασία με την myProduct- είναι η ωριμότητά της να εισάγει αυτοματισμούς στα διάφορα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας λόγω των υψηλών απαιτήσεων διεκπεραίωσης online παραγγελιών» προσθέτοντας ότι «το ιαπωνικό καταναλωτικό κοινό μπορεί να επωφεληθεί από το σύστημα Click & Collect της Myrmex που δύναται να παραδώσει μία online παραγγελία σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα από την στιγμή της άφιξης του πελάτη».

Γιώργος Κατινιώτης – CEO, Myrmex

Ο κ. Κατινιώτης επεσήμανε ότι «η συνδυασμένη χρήση της έξυπνης ρομποτικής σε συνδυασμό με τα συνήθη πρότυπα κιβώτια και ραφιέρες μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που λιανέμποροι και το ιαπωνικό καταναλωτικό κοινό αλληλεπιδρούν στις διαδικτυακές παραγγελίες στην αγορά ηλεκτρονικού λιανεμπορίου, προσφέροντας εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες και επιτυγχάνοντας τελικά υψηλότερα περιθώρια κέρδους για το online κανάλι πωλήσεων.»

Σιγκέρου Κιταζάκι – Tech Lead, myProcuct

Εκ μέρους της myProduct o κ. Σιγκέρου Κιταζάκι, Tech Lead της εταιρείας, ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με την Myrmex στην Ιαπωνία. Καθώς πολλές εταιρείες αντιμετωπίζουν ελλείψεις εργατικού δυναμικού, οι καινοτομίες που εμπλέκουν τους καταναλωτές στις διαδικασίες Logistics αποτελούν αναπόφευκτη τάση. Είμαστε σίγουροι ότι η τεχνολογία Click & Collect που προτείνει η Myrmex θα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και στην ιαπωνική αγορά. Έχουμε μεγάλες ελπίδες να συνδημιουργήσουμε κάτι καινούργιο μέσω αυτής της συνεργασίας μιας ξένης startup τεχνολογίας και μιας ιαπωνικής εταιρείας.»

Από τη μεριά του ο κ. Κατινιώτης δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε συνεργάτες με την myProduct! Το να συνεργαζόμαστε με μια τόσο επαγγελματική, προηγμένη και προσανατολισμένη στο στόχο ομάδα έχει μεγάλη σημασία για εμάς. Πιστεύουμε ότι μέσω αυτής της συνεργασίας μπορούμε να υλοποιήσουμε από κοινού πρωτοποριακά έργα στην ιαπωνική αγορά. Υπάρχουν σπουδαία πράγματα που έρχονται στο εγγύς μέλλον για τη Myrmex στην περιοχή!»

Βίντεο

 

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ