Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την μεταγραφή δύο Ιαπώνων διεθνών, των Τόι Σουζούκι και Μιτσούρου Τακάτα στην ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης και την ανανέωση του συμβολαίου στην ομάδα των γυναικών της επίσης διεθνούς, Γιούμι Αρίμα. Οι δύο αθλητές αγωνίζονταν από το 2022 στον Υδραϊκό. Η Αρίμα αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά και την περσινή χρονιά σκόραρε στον δεύτερο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος 44 φορές.
Τα βιογραφικά των Ιαπώνων αθλητών στην ανακοίνωση του συλλόγου:
Ο Τόι Σουζούκι είναι Ιάπωνας διεθνής αθλητής ηλικίας 25 ετών (20/10/1999). Αθλητής μέχρι πρότινος της Κingfisher74 Water Polo Glub. Πρόσφατες διεθνείς συμμετοχές του οι Θερινοί Ολυμπιακοί του Τόκιο το 2020 (Ιούλιος-Αύγουστος 2021) και το 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών FINA στη Βουδαπέστη το 2022. Έχει εμπειρία στην Α1, αφού έχει αγωνιστεί με επιτυχία με το σκουφάκι του Υδραϊκού.
Ο Μιτσούρου Τακάτα είναι Ιάπωνας διεθνής αθλητής ηλικίας 29 ετών (8/12/1995). Αθλητής μέχρι πρότινος της Κingfisher74 Water Polo Glub. Από το 2015 στις κλήσεις Ανδρών της Εθνική Ιαπωνίας. Πρόσφατες διεθνείς συμμετοχές του οι Θερινοί Ολυμπιακοί του Τόκιο το 2020 (Ιούλιος-Αύγουστος 2021) και το 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών FINA στη Βουδαπέστη το 2022. Έχει εμπειρία στην Α1, αφού έχει αγωνιστεί με επιτυχία με το σκουφάκι του Υδραϊκού.