Ενημερωτική Εκδήλωση για την Αγορά της Ιαπωνίας

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών διοργανώνει στους χώρους του (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος, αίθουσα “ΕΡΜΗΣ”) την Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015 και ώρα 15:00, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Η Οικονομία και το Επιχειρηματικό Περιβάλλον της Ιαπωνίας”.

Βασικός ομιλητής θα είναι ο κ. Διονύσης Πρωτοπαπάς, Σύμβουλος Ο.Ε.Υ. Α΄, Προϊστάμενος του Γραφείου Ο.Ε.Υ. στο Τόκιο, που θα παρουσιάσει την οικονομία και το επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας και θα αναλύσει τις δυνατότητες εξαγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών και ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν, επίσης, επιτυχημένα παραδείγματα εξαγωγικών ελληνικών εταιρειών στην Ιαπωνία.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ, email: excom@acci.gr Fax.: 210 3382378.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 210 3382 242, 210 3382466.

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2023

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ