Ενημέρωση από την Πρεσβεία της Ελλάδος στο Τόκιο

Επαναλαμβάνει με ανακοίνωσή της η Πρεσβεία της Ελλάδος στο Τόκιο τη σύσταση σε όσους προτίθενται να εγκαταλείψουν την Ιαπωνία, να το πράξουν άμεσα, όσο υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες εμπορικές πτήσεις λόγω και της υπαγωγής της Ελλάδας στις χώρες με ταξιδιωτική οδηγία επιπέδου 3, εξέλιξη που ενδέχεται να δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την αεροπορική σύνδεση μεταξύ Ιαπωνίας και Ελλάδας και να προκαλέσει περαιτέρω μείωση των διαθέσιμων δρομολογίων.

Η εν λόγω υπαγωγή σημαίνει σύσταση για ματαίωση ταξιδιού στην Ιαπωνία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό χωρών που υπάγονται σε αυτήν την κατηγορία στις 73, περιλαμβανομένων μεταξύ άλλων όλων των υπολοίπων κρατών μελών Schengen, Ηνωμένου Βασιλείου, Ιρλανδίας, ΗΠΑ, Κίνας, Ν. Κορέας, Αυστραλίας, Καναδά, Ν. Ζηλανδίας, Τουρκίας και Ισραήλ. Το Κατάρ παραμένει στο επίπεδο 2.

Κατόπιν τούτου αναμένεται ανακοίνωση για απαγόρευση εισόδου σε όσους διέμειναν κατά τις προηγούμενες 14 ημέρες στις ως άνω χώρες.

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα