Ελληνική εταιρεία εξάγει τεχνολογία στην Ιαπωνία

theon_sensors

Στην απαιτητική αγορά της Ιαπωνίας κατάφερε για δεύτερη φορά να κλείσει συμβόλαιο η ελληνική εταιρεία «Θέων Αισθητήρες»  (η ονομασία της στα αγγλικά είναι Theon Sensors), μία από τις τρεις ηγέτιδες εταιρείες στην παγκόσμια αγορά των συστημάτων νυχτερινής όρασης. Όπως γράφει το capital.gr, η εταιρεία κέρδισε πριν λίγες εβδομάδες μέσω διαγωνισμού, συμβόλαιο για την προμήθεια μονοκύαλων συστημάτων νυχτερινής όρασης στην ιαπωνική αστυνομία.

Η «Θέων Αισθητήρες» κατασκευάζει πρωτότυπο εξοπλισμό και ηλεκτρο-οπτικά συστήματα για εφαρμογές στην Άμυνα και την Ασφάλεια και έχει καταφέρει να επεκταθεί σε πάνω από 45 χώρες σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο και με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ολλανδίας. Η έδρα της εταιρείας είναι στην Αθήνα και έχει γραφεία στο Άμπου Ντάμπι και τη Σιγκαπούρη, γραμμή συμπαραγωγής των προϊόντων της στην Αυστραλία, την Ινδία και σύντομα στην Ινδονησία και προσωπικό που ξεπερνά τους 100 εργαζόμενους.

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2023

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ