Ελληνικές εταιρείες στην Foodex Japan 2023

日本語

Junko Nagata ©GreeceJapan.com

Με τη συμμετοχή 18 ελληνικών εταιρειών με προϊόντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 10 Μαρτίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Tokyo Big Sight, η Foodex Japan, η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ασία. Φέτος έλαβαν μέρος συνολικά 2562 εταιρείες από 60 χώρες και περιοχές με το ενδιαφέρον των επαγγελματικών του χώρου της λιανικής, τροφοδοσίας, χονδρικής, διανομής και βιομηχανίας ειδών τροφίμων και ποτών να είναι ιδιαίτερα αυξημένο μετά την κάμψη που είχε φέρει στον κλάδο η πανδημία.

Το Ελληνικό Περίπτερο προετοίμασε και υποστήριξε ο οργανισμός Enterprise Greece, σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία στο Τόκιο.

Junko Nagata ©GreeceJapan.com
Junko Nagata ©GreeceJapan.com

Την κορδέλα των εγκαινίων που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 7 Μαρτίου, έκοψαν μαζί με τους διοργανωτές, αξιωματούχοι κρατικών φορέων και οργανισμών και ξένοι πρεσβευτές στην Ιαπωνία, ανάμεσά τους ο Πρέσβης της Ελλάδας κ. Δημήτριος Καραμήτσος-Τζιράς.

Ο Πρέσβης κ. Καραμήτσος-Τζιράς (στη μέση) με τον κ. Αθανάσιο Καραπέτσα, Γενικό Σύμβουλο ΟΕΥ Α’ και την κα Μαρίνα Στάμου Γραμματέα ΟΕΥ Γ΄ της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Τόκιο. Φωτ.: Junko Nagata ©GreeceJapan.com
Junko Nagata ©GreeceJapan.com
O Έλληνας πρέσβης κ. Καραμήτσος-Τζιράς ξεναγείται στο Ελληνικό Περίπτερο. Φωτ.: Junko Nagata ©GreeceJapan.com
Junko Nagata ©GreeceJapan.com
Junko Nagata ©GreeceJapan.com
Στο εκθεσιακό κέντρο Tokyo Big Sight. Φωτ.: Junko Nagata ©GreeceJapan.com

 

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ