Ελλάδα-Μισάτο: Eκδήλωση με τη συμμετοχή της Μιζούκι Νογκούτσι, χρυσής Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου της Αθήνας 2004

日本語

Το Σάββατο 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Μισάτο, πόλη φιλοξενίας της Ελλάδας για το «Tόκιο 2020», εκδήλωση του Δήμου με προσκεκλημένους αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Παράλληλα έγινε παρουσίαση των αναμνηστικών γραμματοσήμων που κυκλοφόρησαν την προηγούμενη μέρα τα Ιαπωνικά Ταχυδρομεία για το Μισάτο και την Ελλάδα και παραβρέθηκαν οι διευθυντές τριών τοπικών ταχυδρομείων.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος του Μισάτο Μασαάκι Κίζου

Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος του Μισάτο, Μασαάκι Κίζου. Παρουσίαστρια ήταν η Γιούκι Ουσάμι η οποία κατάγεται από το Μισάτο και την περίοδο 2005-6 ήταν μέλος του διάσημου Idol γκρουπ AKB48.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Μαραθώνιου της Αθήνας Μιζούκι Νογκούτσι μίλησε για την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στο Μαραθώνιο καθώς και για τη Λαμπαδηδρομία του «Τόκιο 2020» στην οποία έλαβε μέρος πέρσι τον Μάρτιο στην Αρχαία Ολυμπία παραλαμβάνοντας την Ολυμπιακή Φλόγα από τη χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη.

Η Μιζούκι Νογκούτσι με το χρυσό μετάλλιο του Μαραθωνίου των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004

Μίλησε επίσης ο Νομπουκάζου Χαναόκα, 6ος στον Μαραθώνιο κατηγορίας Τ54 με αγωνιστικό αμαξίδιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και ο Κέντζι Τακέγια ο οποίος κατοικεί στο Μισάτο και είχε λάβει μέρος στο αγώνισμα της ορεινής ποδηλαδίας στους Ολυμπιακούς της Αθήνας.

Οι αθλητές φωτογραφήθηκαν με τις Ολυμπιακές Δάδες του Tόκιο 2020 που εκτίθονταν στον χώρο της εκδήλωσης.

Ο κ.Κίζου παραλαμβάνει τα αναμνηστικά γραμματόσημα από το διευθυντή ταχυδρομείου Γιασουμάσα Ιτόγια
Ο κ.Κίζου με τους διευθυντές των ταχυδρομείων Γιασουμάσα Ιτόγια, Γιασουμάσα Μπαμπά και Καζούο Ουσιγιάμα και τη μασκότ του Δήμου, Κάι-τσαν
Η Μιζούκι Νογκούτσι με τα αναμνηστικά γραμματόσημα
Οι διευθυντές των ταχυδρομείων στο περίπτερο πώλησης των γραμματοσήμων του Μισάτο και του Tόκιο 2020
Από την 1η Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου στο εμπορικό κέντρο φιλοξενείται έκθεση-αναδρομή στις ανταλλαγές του Μισάτο με την Ελλάδα

Σε λίγες μέρες το Μισάτο θα υποδεχθεί την Εθνική ομάδα στίβου της Ελλάδας για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της πριν μπει στο Ολυμπιακό Χωριό του Τόκιο. Tα αγωνίσματα του στίβου ξεκινούν στις 30 Ιουλίου.

Φωτογραφίες: Junko Nagata © GreeceJapan.com

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ