Ελλάδα-Ιναζάουα: Αναμνηστικά γραμματόσημα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

日本語

Τα Ιαπωνικά Ταχυδρομεία θα κυκλοφορήσουν στις 15 Ιουλίου αναμνηστικά γραμματόσημα με θέμα την Ελλάδα και την πόλη Ιναζάουα του νομού Αΐτσι η οποία έχει ανακηρυχθεί πόλη φιλοξενίας της Ελλάδας στο πλαίσιο της Host Town Initiative, μιας πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης της Ιαπωνίας που έχει σκοπό τη διασύνδεση ιαπωνικών πόλεων με χώρες που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Ιναζάουα είναι αδελφοποιημένη από το 1987 με τον Δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας. Τον περασμένο Απρίλιο στη Λαμπαδηδρομία που πραγματοποιήθηκε στην πόλη έλαβε μέρος ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Ιαπωνία κ. Κωνσταντίνος Κακιούσης (δείτε εδώ το σχετικό άρθρο).

Το ειδικό φύλλο με τα γραμματόσημα θα κυκλοφορήσει σε 500 αντίτυπα και θα διατίθεται στα ταχυδρομεία του νομού Αΐτσι, στο κεντρικό ταχυδρομείο του Τόκιο και στο ταχυδρομείο του Οτεμάτσι.

Στις 2 Ιουλίου κυκλοφόρησε ανάλογη σειρά για το Μισάτο, την πόλη που θα φιλοξενήσει την Εθνική ομάδα στίβου της Ελλάδας για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της πριν μπει στο Ολυμπιακό Χωριό του Τόκιο.

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2023

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ