Η εφημερίδα Mainichi γιορτάζει τις 1000 μέρες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Tokyo 2020

Με τις σημαίες των 206 χωρών μελών της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής «έντυσε» το Palaceside – τα κεντρικά γραφεία της – η εφημερίδα Mainichi για να σηματοδοτήσει τις 1.000 ημέρες που απέμειναν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το 2020.

Με το σύνθημα των πρώτων Ολυμπιακών που έγιναν στην ιαπωνική Πρωτεύουσα το 1964 «Ένας κόσμος: Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο» (One World: Tokyo Olympics) το οποίο επέλεξαν οι αναγνώστες μετά από ψηφοφορία που διοργάνωσε η εφημερίδα.

Η θέση των σημαιών είναι με αλφαβητική σειρά των ονομάτων των χωρών (από πάνω προς τα κάτω και από αριστερά προς τα δεξιά), εκτός από την Ελληνική Σημαία που είναι πρώτη, όπως πρώτη παρελαύνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες προς τιμήν της χώρας που τους γέννησε.

Οι σημαίες έχουν διαστάσεις 140 Χ 210 εκατοστά και θα είναι αναρτημένες μέχρι την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017.

Η Mainichi Shimbun διοργανώνει και άλλες σχετικές εκδηλώσεις, όπως η έκθεση βραβευμένων φωτογραφιών αθλητών που τράβηξαν φωτογράφοι της εφημερίδας και φιλοξενείται στο ίδιο κτήριο μέχρι τις 11 Νοεμβρίου.

Φωτογραφίες: Junko Nagata © GreeceJapan.com

 

 

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ!ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣΜπορείτε να το παραγγείλετε εδώ

Η αναδημοσίευση του περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ChemiCloud - Excellent Web Hosting Services
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ