Δύο ελληνικές εταιρείες σε διεθνή έκθεση στο Τόκιο

Δύο ελληνικές εταιρείες συμμετείχαν σε διεθνή έκθεση στο Τόκιο, η οποία πραγματοποιήθηκε στο χρονικό διάστημα 5-7 Ιουνίου 2013 στον εκθεσιακό χώρο “Tokyo Big Sight” και κατά τη διάρκεια της οποίας εκτέθηκαν μεταξύ άλλων είδη εσωτερικής διακόσμησης, εξοπλισμοί κατοικίας, επιτραπέζια σκεύη, υαλικά, έπιπλα, ασημικά, πορσελάνες, εξαρτήματα αμφίεσης, είδη δώρων κλπ. Στην έκθεση την οποία διοργάνωσε η γερμανική εταιρεία “Mesago Messe Frankfurt Corporation”, έλαβαν μέρος 705 εκθέτες και την επισκέφτηκαν 26.456 άτομα.

Οι ελληνικές εταιρείες που συμμετείχαν με περίπτερα τα οποία παρείχε η “Messe Frankfurt Ελλάδος” ήταν  η “Αxel Accessories” και η “Sonata Gallery”.

Το περίπτερο της Αxel Accessories
Το περίπτερο της Αxel Accessories

Ειδικότερα, η “Αxel Accessories” αποτελεί μία εκ των κορυφαίων ελληνικών εταιρειών εμπορίας και πώλησης συμπληρωματικών εξαρτημάτων αμφίεσης (αξεσουάρ), οποία αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στην αλλοδαπή. Τα εκθέματά της (τσάντες, πορτοφόλια, γυναικεία ρούχα και παπούτσια κλπ) αλλά και το εντυπωσιακό της περίπτερο, προσήλκυσαν το ενδιαφέρον των  Ιαπώνων επισκεπτών.

sonatagallery
Στο περίπτερο της Sonata Gallery

Η “Sonata Gallery” κατασκευάζει υψηλής ποιότητας χειροποίητα διακοσμητικά αντικείμενα που κατασκευάζονται από φυσικά κυρίως υλικά,  όπως ξύλο, ηφαιστειακή πέτρα και ορείχαλκο. Δραστηριοποιείται με επιτυχία στην ελληνική αγορά, ενώ πρόσφατα επεξέτεινε τη δραστηριότητά της προς την Ευρώπη και τις χώρες της Μέσης Ανατολής.

Πηγή: Γραφείο Ο.Ε.Υ Τόκυο

 

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα