Δωρεάν Wi-Fi σε 143 σταθμούς μετρό στο Τόκιο

freewifi-143stations
Το ειδικό σήμα που θα ενημερώνει τους τουρίστες για την ύπαρξη δωρεάν Wi-Fi στους σταθμούς

Δωρεάν Wi-Fi θα έχουν από την 1η Δεκεμβρίου 143 σταθμοί του μετρό στο Τόκιο όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Συγκοινωνιών της Μητροπολιτικής Κυβέρνησης του Τόκιο και η Tokyo Metro Co. Οι επιβάτες θα μπορούν να συνδεθούν στο ασύρματο δίκτυο με μια απλή διαδικασία εγγραφής (καταχωρώντας την email διεύθυνσή τους) μέσω της ειδικής εφαρμογής “Japan Connected-free Wi-Fi”.

Η δωρεάν ασύρματη σύνδεση θα είναι διαθέσιμη σε 35 από τους 106 σταθμούς των τεσσάρων γραμμών της Toei (ανάμεσά τους οι σταθμοί Shinjuku, Tochomae, Tsukijishijo και Daimon) και σε 108 από τους 179 σταθμούς των εννέα γραμμών του Tokyo Metro, συμπεριλαμβανομένων των σταθμών Ginza, Shibuya, Ikebukuro και Ueno.

Η κάθε σύνδεση θα έχει διάρκεια μέχρι 3 ώρες και δεν θα υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συνδέσεων ανά χρήστη.

Εκτός από τους σταθμούς – οι οποίοι εξυπηρετούν και το μεγαλύτερο αριθμό ξένων επιβατών και τουριστών – οι χρήστες θα έχουν δωρεάν Wi-Fi και σε 90.000 ακόμα σημεία που ήδη παρέχουν την υπηρεσία, όπως σταθμούς λεωφορείων, αεροδρόμια, ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.α.

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ