Διαθέσιμα για download σενάρια αγαπημένων ταινιών

Μπορεί να μην είναι οι ταινίες της μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας που θα πρότειναν οι ψαγμένοι σινεφίλ, όμως έτυχαν μεγάλης αποδοχής από τους απανταχού φίλους της Ιαπωνίας και δημιούργησαν και καινούργιους.

Ο λόγος για τις ταινίες που πολλοί έχουμε δει κάμποσες φορές, «Ο Τελευταίος Σαμουράι» του Έντουαρντ Ζούικ με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ και τον Κεν Ουατανάμπε και «Χαμένοι στην Μετάφραση» της Σοφία Κόπολα με πρωταγωνιστή τον Μπιλ Μάρεϊ και τη Σκάρλετ Γιόχανσον.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να κατεβάστε σε pdf τα σενάρια τους στην πρωτότυπη γλώσσα (αγγλικά), από το Shore Scripts που ανήκει σε επαγγελματίες σεναριογράφους και απευθύνεται σε επίδοξους επίσης σεναριογράφους. Επιπλέον, αν σκοπεύετε να γράψετε δικά σας σενάρια, θα μάθετε πολλά για τον τρόπο συγγραφής τους διαβάζοντας τα σενάρια ταινιών που έχουν ανεβάσει στη σελίδα τους καθώς και πολλά άρθρα και συμβουλές.

Ο λοχαγός Νέιθαν, βετεράνος του Εμφυλίου, έρχεται στην Ιαπωνία του 1870 για να εκπαιδεύσει τον αυτοκρατορικό στρατό στις σύγχρονες πολεμικές μεθόδους, συλλαμβάνεται από τον Κατσουμότο, τον τελευταίο υπερασπιστή της τιμής των σαμουράι, ο οποίος αντιτίθεται στο δυτικό εκσυγχρονισμό της χώρας και τελικά μάχεται στο πλευρό του.

Το σενάριο

 

Η ταινία περιστρέφεται γύρω από έναν μεσήλικα ηθοποιό, τον Μπομπ, και μια νεαρή κοπέλα που αποφοίτησε πρόσφατα από το πανεπιστήμιο, την Σαρλότ. Βρίσκονται για διαφορετικούς λόγους στην Ιαπωνία και μεταξύ τους αναπτύσσεται συμπάθεια μετά από μια τυχαία συνάντηση σε ένα ξενοδοχείο του Τόκιο.

To σενάριο

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ