Χωρίς ποδηλατάδα και περίπατο στις ανθισμένες ροδακινιές φέτος στη Βέροια

Φωτογραφία: Γιάννης Γεωργιάδης

Ακυρώνεται η ποδηλατάδα και ο περίπατος στις ανθισμένες ροδακινιές που είχε προγραμματίσει για την Κυριακή 15 Μαρτίου ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας. Παρόλο που επρόκειτο για δράσεις στην ύπαιθρο, η αναμενόμενη συμμετοχή περισσότερων από 500 ανθρώπων και η προσέλευσή τους από πολλά μέρη της Ελλάδας ανάγκασε τους διοργανωτές να προβούν στην ακύρωση στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας του κοινού από την μετάδοση του κορωνοϊού.

Οι ανθισμένες ροδακινιές στο νομό Ημαθίας δημιουργούν ένα μαγευτικό τοπίο, μοναδικό στην ελληνική ύπαιθρο, που θυμίζει τις ανθισμένες κερασιές στην Ιαπωνία. Μάλιστα όπως είχε δηλώσει στα ΜΜΕ ο πρόεδρος του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας κ. Ζήσης Χ. Πατσίκας, φέτος αναμενόταν να επισκεφθούν την περιοχή και Ιάπωνες τουρίστες.

Την ομορφιά του μακεδονικού τοπίου την περίοδο των ανθισμένων ροδακινιών είχε αναδείξει στο ιαπωνικό κοινό το GreeceJapan.com πριν δύο χρόνια (δείτε το άρθρο μας στα ιαπωνικά) και είχε εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον από Ιάπωνες τουρίστες να επισκεφθούν την Ημαθία.

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα