Χορευτική παράσταση με τη Γιούμικο Γιοσιόκα

Χορευτική παράσταση ‘EN ON’

8 Ιουνίου 2011, ώρα 21:00
9 Ιουνίου 2011, ώρα 22:30

ΘΕΑΤΡΟ ΠΚ – Κασομούλη 30 & Ρενέ Πυώ 2,
Νέος Κόσμος.

Στις 8 & 9 Ιουνίου 2011 η ομάδα χορού indigo fera, στο πλαίσιο του 10ου Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού θα παρουσιάσει την χορευτική παράσταση ‘EN ON’.

Σε μία εγκατάσταση από plexi-glass καθρέφτη, η Γιούμικο Γιοσιόκα θα χορέψει τη γένεση και τη μεταμόρφωση ενός όντος. Δημιουργούμε ένα χώρο μεταμόρφωσης. Φωτισμός, ήχοι, άρωμα από αιθέρια έλαια προετοιμάζουν τον επισκέπτη… Η συνέργεια του χώρου, της εγκατάστασης και του χορού δημιουργεί ένα κράμα επιδράσεων, ώστε ο επισκέπτης αποκομίζοντας διαφορετικά ερεθίσματα προετοιμάζεται για τη δική του προσωπική διεργασία. Η βιωματική αυτή εμπειρία μάς προσκαλεί να έρθουμε σε επαφή με την ομορφιά του όντος που ενυπάρχει και στη δική μας δομή.

Το ‘EN ON’ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα για οκτώ παραστάσεις με μεγάλο αριθμό θεατών.

Σύλληψη / Χορογραφία: Ρένα Κωνσταντάκη
Χορός / Χορογραφία: Γιούμικο Γιοσιόκα
Σκηνικά: Όμηρος Κοσμίδης
Φωτισμός: Λευτέρης Παυλόπουλος
Μουσική σύνθεση: Σοφία Κουμπλή
Κοστούμι: Όμηρος Κοσμίδης, Ρένα Κωνσταντάκη, Λένα Τεγοπούλου
Φωτογραφία: Χρόνης Γιαννόπουλος
Παραγωγή: indigo fera art productions

Η Ρένα Κωνσταντάκη είναι χορογράφος και ιδρυτικό μέλος της indigo fera artproductions. Εργάσθηκε ως ψυχολόγος και τα τελευταία χρόνια επικεντρώνεται στην παραγωγή και δημιουργία χορευτικών παραστάσεων. Από τον Οκτώβριο του 2011 θα ξεκινήσει να διδάσκει ένα βιωματικό σεμινάριο χορού με τίτλο «ΧΟΡΟΣ BUTOH ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ».

Η Γιούμικο Γιοσιόκα είναι μία από τις σημαντικότερες χορεύτριες butoh στην Ευρώπη. Είναι χορεύτρια, χορογράφος, εκπαιδεύτρια, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για σεμινάρια και παραστάσεις. Είναι ιδρυτικό μέλος και καλλιτεχνική διευθύντρια της ομάδας TEN PEN Chii art labor με έδρα τη Γερμανία.

Με την Yumiko Yoshioka ετοιμάζουν ένα καινούργιο έργο που θα παρουσιαστεί το Δεκέμβριο του 2011 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Τιμή εισιτηρίου: 15€,  Φοιτητικό: 10€
Πληροφορίες/Κρατήσεις: τηλ. 210 6728050 10:00-14:00 & 17:00-20:00
e-mail: indigoart07@gmail.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ