Βράβευση ιαπωνικής εισαγωγικής εταιρείας ελληνικού ελαιολάδου

Η  Πρεσβεία της Ελλάδος στο Τόκυο διά του επικεφαλής της Πρέσβυ κ. Νικολάου Τσαμαδού, απένειμε στις 26 Φεβρουαρίου 2014 τιμητική πλακέτα στην ιαπωνική εισαγωγική εταιρεία ελαιολάδου Viebon, για την σημαντική διαχρονική συνεισφορά της στην προώθηση του ελληνικού εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου στην ιαπωνική αγορά. Την ιαπωνική εταιρεία  εκπροσώπησε στην τελετή ο πρόεδρός της κ. Shintaro Sakai.

grembassy-viebon

Σε σχετικές δηλώσεις του ο τελευταίος, εξήρε την ποιοτική ανωτερότητα του ελληνικού εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου, προσθέτοντας πως η σημερινή βράβευση θα αποτελέσει το έναυσμα για εντατικοποίηση των προσπαθειών του περί αύξησης εισαγωγής σχετικών ποσοτήτων ελαιολάδου. Επιπλέον, εξέφρασε την ελπίδα του ότι οι Έλληνες ελαιοπαραγωγοί θα συνεχίσουν να παράγουν αγνό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, που στη συνείδηση του Ιάπωνα καταναλωτή είναι συνυφασμένο με την ποιότητα και την ποιοτική γεύση.

Η ιαπωνική εταιρεία “Viebon” διατηρεί πολυετή επιχειρηματική συνεργασία με την “Ελαιουργική” (Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Παραγωγών Ελαιοκομικών Προϊόντων), εισάγοντας ετησίως σήμερα από την τελευταία,  μεγάλες ποσότητες εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου.

Πηγή: Γραφείο Ε.Ο.Υ. Τόκυο

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα