Ατύχημα Ιάπωνα στο Προπαγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς (βίντεο με τη διάσωσή του)

para5-accident-girisha

Ατύχημα είχε την Παρασκευή 26 Ιουνίου ένας Ιάπωνας αεραθλητής ο οποίος έπαιρνε μέρος στο Προπαγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς που διεξάγεται στη Φωκίδα (21-27 Ιουνίου 2015) με τη συμμετοχή πολλών αεραθλητών από όλο τον κόσμο. Ο Ιάπωνας αεραθλητής τραυματίστηκε στο αριστερό του πόδι όταν έπεσε με το αλεξίπτωτο πλαγιάς γύρω στις 5 το απόγευμα στη θέση «Κρόκι» Παρνασσού.

Οι πυροσβέστες τον εντόπισαν σε δύσβατο βραχώδη σημείο. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του τραυματία, του πολύ βραχώδους και δύσβατου εδάφους και της νύχτας που πλησίαζε και θα δυσκόλευε περισσότερο την μεταφορά του, κρίθηκε σκόπιμο να κληθεί Διασωστικό ελικόπτερο για την έγκαιρη αερομεταφορά του.

Ένα Sikorsky S-70B-6 Aegean Hawk Aνθυποβρυχιακό του Πολεμικού Ναυτικού βρέθηκε έγκαιρα στην δύσβατη περιοχή του Παρνασσού και μετέφερε τον Ιάπωνα σε νοσοκομείο στην Αθήνα.

Ευχόμαστε στον Ιάπωνα αλεξιπτωτιστή καλή ανάρρωση. Και για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια στην Πυροσβεστική και το Πολεμικό Ναυτικό.

photo: livetrack24.com/events/fokida2015/news/en
photo: livetrack24.com/events/fokida2015/news/en
GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ