Αθήνα: Έκθεση με έργα Ιαπώνων καλλιτεχνών

Εξήντα έργα Ιαπώνων καλλιτεχνών από την EMP Gallery του Τόκιο ταξιδεύουν στην Αθήνα για να εκτεθούν στο Mosaico fine art studio. Η παρουσίαση των έργων θα πραγματοποιηθεί σε δύο εκθέσεις και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει έργα ζωγραφικής, παραδοσιακής καλλιγραφίας καθώς και έργα με χάικου.

Οι επιμελητές της EMP gallery αναφέρουν σχετικά με την έκθεση:

“Σκοπός αυτής της έκθεσης είναι να προωθήσει την ανταλλαγή τέχνης και πολιτισμού μεταξύ Ιαπωνίας και Ελλάδας, καθώς και την ανάπτυξη και προβολή των Ιαπώνων καλλιτεχνών στην Ελλάδα. Η ελληνική τέχνη θεωρείται η αρχή της δυτικής τέχνης και είναι μεγάλη τιμή για τους Ιάπωνες καλλιτέχνες να μπορούν να εκθέσουν τα έργα τους στην Αθήνα, την πρωτεύουσα της Ελλάδας, του θεμελιωτή όλων των σύγχρονων μορφών τέχνης. Ελπίζουμε ότι αυτή η έκθεση θα δώσει στο τοπικό ελληνικό κοινό και στους καλλιτέχνες την ευκαιρία να δουν και να νιώσουν κάτι από τα υπέροχα έργα των Ιαπώνων καλλιτεχνών. Ελπίζουμε ότι αυτή η ανταλλαγή θα αποτελέσει καταλύτη για τους μελλοντικούς καλλιτέχνες και μια ευκαιρία για πολιτιστικό εμπλουτισμό μεταξύ των δύο χωρών μας.”

Πρώτη έκθεση
Εγκαίνια: Σάββατο 21 Οκτωβρίου, ώρα 16:00
Διάρκεια: Έως 28/10/2023
Δεύτερη έκθεση
Εγκαίνια: Σάββατο 25 Νοεμβρίου, ώρα 16:00
Διάρκεια: Έως 2/12/2023

Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 18:00-21:00
Σάββατο 11:00-16:00

mosaico fine art studio
Καισαρείας 18-20, 11527 Αθήνα (κοντά στην πλατεία Μαβίλη)

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2023

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ