Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο-Πανεπιστήμιο Chiba: Θερινό Σχολείο

aristotelio-chiba

Συνεχίζοντας για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα της πενταετούς συνεργασίας στο πλαίσιο της Επιστημονικής Συμφωνίας των δύο πανεπιστημίων, το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το ιαπωνικό Πανεπιστήμιο Chiba, διοργανώνουν στην Ιαπωνία το 2ο Διεθνές Εκπαιδευτικό  Πρόγραμμα – Θερινό Σχολείο 2015.

Το πρόγραμμα διάρκειας 2 εβδομάδων, υλοποιείται φέτος στο Πανεπιστήμιο Chiba με την επιστημονική υποστήριξη καθηγητών των δύο πανεπιστημίων κατά την περίοδο 6-22 Αυγούστου 2015 και θα το παρακολουθήσουν συνολικά 31 φοιτητές και από τα δύο πανεπιστήμια (16 Έλληνες και 15 Ιάπωνες).

Η προσέγγιση της από κοινού διοργάνωσης της θεματικής του Προγράμματος, όπως και η εκπαιδευτική πρακτική των διαλέξεων και εργασιών πεδίου, σε συνδυασμό με την επίλυση θεωρητικών προβλημάτων, στο πλαίσιο  εργαστηρίων, από μικτές ομάδες εργασίας Ελλήνων και Ιαπώνων φοιτητών με πολυεπιστημονικό υπόβαθρο, αποτελεί την εκπαιδευτική και πολιτιστική πρόκληση της δράσης.

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ