Αποτελέσματα Διαγωνισμού «Βρείτε τους Σαμουράι!»

Την προηγούμενη εβδομάδα σας είχαμε προσκαλέσει στο διαγωνισμό μας “Βρείτε τους Σαμουράι!”.  Όπως είχαμε γράψει, οι απαντήσεις βρίσκονται στις ιστοσελίδες μας (GreeceJapan.com, iaponia.gr και Japanbyweb.com), αλλά και στις σελίδες μας στο facebook. Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε για πολλοστή φορά ότι οι αναγνώστες του GreeceJapan.com έχουν πολλές γνώσεις για την Ιαπωνία και διαβάζουν τα σάιτ μας τακτικά και με προσοχή.

Αρχικά είχαμε πει για ένα νικητή όμως λόγω της μεγάλης συμμετοχής και των σωστών απαντήσεων – το 96% του συνόλου ! – αποφασίσαμε να κληρωθούν 3 νικητές (μακάρι να μπορούσαμε περισσότερους).
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας !

Οι νικητές της κλήρωσης και τα δώρα που κερδίζουν είναι:

– Νικόλαος Τόγκος – Η Τριλογία του Χιρόσι Ιναγκάγκι για τον θρυλικό ξιφομάχο Μιγιαμότο Μουσάσι.
– Βρασίδας Αλεξόπουλος – Τα 2 αριστουργήματα του Ακίρα Κουροσάουα, “Ραν” και “Καγκεμούσα”.
– Αναστασία Δροσοπούλου – Οι δύο ταινίες του Γιότζι Γιαμάντα, “Ο Σαμουράι του Λυκόφωτος” και “Το Κρυφό Σπαθί Του Σαμουράι”

Παρακαλούμε να μας στείλουν στο greecejapan@gmail.com τα στοιχεία επικοινωνίας (ταχυδρομική διεύθυνση) για να τους στείλουμε τα DVDs.

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img
ChemiCloud - Excellent Web Hosting Services