Από την Ιαπωνία η μεγαλύτερη αύξηση των εσόδων από τις online κρατήσεις στα ελληνικά ξενοδοχεία

 

Στην πρώτη θέση της λίστας των χωρών που έφεραν τη μεγαλύτερη αύξηση εσόδων που προήλθαν από τις online κρατήσεις σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα, είναι η Ιαπωνία.

 

Όπως γράφει το Cnn.gr επικαλούμενο τις εκτιμήσεις της εταιρείας Nelios, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του digital marketing, τα έσοδα από τις οnline κρατήσεις από την Ιαπωνία σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα σημείωσαν αύξηση 118,6%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από περισσότερες από 300 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα η συνολική αύξηση το 9μηνο του 2019 (Ιανουάριος – Σεπτέμβριος) στον αριθμό των online κρατήσεων ήταν 12,6% . Αντίστοιχα, η αύξηση στα έσοδα από τις online κρατήσεις ήταν στο 11%.

Αυτές τις μέρες καταφθάνουν στην Ελλάδα περίπου 1400 Ιάπωνες για την Ιαπωνική Εβδομάδα που διοργανώνεται στην Αθήνα από τις 24 μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2019. Στη διάρκεια της πάνω από 700 Ιάπωνες καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν θεατρικά δρώμενα, μουσικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις και εργαστήρια παραδοσιακών τεχνών.

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ