Αντιπροσωπεία του «Τόκιο 2020» στην Αθήνα και Αρχαία Ολυμπία

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος υποδέχθηκε αντιπροσωπεία των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020», συγκεκριμένα την καλλιτεχνική ομάδα που έχει αναλάβει την εκτέλεση του πολιτιστικού δρώμενου που θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 19 Μαρτίου στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας καθώς και εκπροσώπους της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής «Τόκιο 2020» και οι εκπρόσωποι της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής ξεναγήθηκαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να δουν από κοντά το χώρο που θα γίνει η Τελετή Παράδοσης.

Φωτογραφία: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Μία μέρα νωρίτερα, αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Θανάση Βασιλειάδη, μαζί με εκπρόσωπους της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020» και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, ταξίδεψαν στην Αρχαία Ολυμπία ενόψει της τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2020.
Η αντιπροσωπεία, στην οποία συμμετείχε και η χορογράφος των τελετών Αφής και Παράδοσης Άρτεμις Ιγνατίου, πραγματοποίησε συνάντηση γνωριμίας με τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας Γεώργιο Γεωργιόπουλο. Ακολούθησε επίσκεψη στο αρχαίο Στάδιο και στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας. Στους εκπροσώπους της Οργανωτικής Επιτροπής του Τόκιο παρασχέθηκαν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες με σκοπό την αρτιότητα της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας την ερχόμενη άνοιξη.

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ