55ος Ημιμαραθώνιος του Μισάτο παρουσία του Έλληνα Πρέσβη Δημητρίου Καραμήτσου-Τζιρά

日本語

Ο Δήμαρχος του Μισάτο κ.Μασαάκι Κίζου δίνει το σύνθημα της εκκίνησης

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε ο 55ος Ημιμαραθώνιος της πόλης Μισάτο του νομού Σαϊτάμα στην ευρύτερη περιοχή του Τόκιο. Το GreeceJapan.com καλύπτει από το 2016 τη διοργάνωση όμως η φετινή ήταν ξεχωριστή λόγω του ότι ήταν η πρώτη που πραγματοποιήθηκε μετά την αδελφοποίηση του Ημιμαραθώνιου του Μισάτο με τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Η υπογραφή της αδελφοποίησης είχε γίνει διαδικτυκά μέσω zoom στις 2 Νοεμβρίου 2023 από την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, κα Σοφία Σακοράφα, τον Δήμαρχο του Μισάτο κ. Μασαάκι Κίζου και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου του Μισάτο, κ. Μικίο Τογιόντα.
Πριν την εκκίνηση προβλήθηκε στο στάδιο της πόλης βιντεοσκοπημένο μήνυμα-χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κου Γιώργου Γιατρουδάκη.

Ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Ιαπωνία κ. Δημήτριος Καραμήτσος-Τζιράς απένειμε τα μετάλλια και έστεψε με στεφάνια ελιάς τους μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού και Γυμνασίου που τερμάτισαν στις τρεις πρώτες θέσεις.

Ο Έλληνας Πρέσβης κ. Δημήτριος Καραμήτσος-Τζιράς απευθύνει χαιρετισμό

Ο Πρέσβης κ. Δημήτριος Καραμήτσος-Τζιράς με τον Δήμαρχο του Μισάτο κ. Μασαάκι Κίζου
Αναμνηστική φωτογραφία με τον Δήμαρχο του Μισάτο, τον Έλληνα Πρέσβη, αξιωματούχους του Δήμου, στελέχη της Japan-Greece Society και εκθέτες περιπτέρων που σχετίζονται με την Ελλάδα

Η μασκότ του Δήμου Μισάτο

Φωτογραφίες: Junko Nagata ©GreeceJapan.com

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ