3η Επίδειξη Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών στην Αθήνα

Και φέτος η Πρεσβεία της Ιαπωνίας διοργανώνει επίδειξη παραδοσιακών ιαπωνικών πολεμικών τεχνών (kendo, iaido, judo, karate, aikido), την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 (ώρα 11.00) στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αγίου Θωμά του Δήμου Αμαρουσίου.

Μετά το τέλος της επίδειξης θα ακολουθήσει ανοικτό εισαγωγικό μάθημα στις πολεμικές τέχνες για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν.

Συμμετέχουν η Ελληνική Ομοσπονδία Kendo-Iaido-Naginata, η Ομοσπονδία Karate Ελλάδας, η Ελληνική Ομοσπονδία Judo, η Ελληνική Ομοσπονδία Aikido και ο Ελληνικός Όμιλος Aikidο.

Στον χώρο θα λειτουργούν περίπτερα με είδη ιαπωνικών και άλλων πολεμικών τεχνών, ιαπωνικά τρόφιμα και ποικίλα άλλα προϊόντα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Αγίου Θωμά, Διονύσου & Πουρνάρα, Μαρούσι (πίσω από Odeon Kosmopolis).

Η περσινή  αντίστοιχη επίδειξη με τίτλο «Η Oμορφιά της Τεχνικής και της Φόρμας» είχε μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τις ιαπωνικές πολεμικές τέχνες.

 

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img
ChemiCloud - Excellent Web Hosting Services