36ος Διαγωνισμός Ομιλίας στην Ιαπωνική Γλώσσα

Αφίσες του διαγωνισμού περασμένων ετών
Αφίσες του διαγωνισμού περασμένων ετών

Ο Σύλλογος Καθηγητών Ιαπωνικής Γλώσσας οργανώνει τον 36ο Διαγωνισμό Ομιλίας στην Ιαπωνική Γλώσσα, το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 από τις 18.30 έως τις 21.00 στο ξενοδοχείο TITANIA (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα).

Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να επιλέξει ένα από τα τρία ποιήματα. που προτείνουν οι διοργανωτές (περισσότερες πληροφορίες: 6945-864758 κα Γιόκο Σουζούκι).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 να υποβάλλουν στον αρμόδιο καθηγητή/τρια την αίτηση συμμετοχής τους. Το έντυπο της αίτησης διατίθεται από τους καθηγητές Ιαπωνικών.

Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού δηλώσεων συμμετοχής, προβλέπεται διαδικασία προεπιλογής.

Στους τρεις πρώτους νικητές θα δοθούν έπαθλα. Αναμένεται να δοθούν αναμνηστικά δώρα σε όλους τους διαγωνιζόμενους.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

– Ο διαγωνιζόμενος δεν θα πρέπει να έχει την Ιαπωνική γλώσσα σαν μητρική.  Δεν θα πρέπει επίσης να έχει επισκεφθεί την Ιαπωνία για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μηνός κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών.

– Το επίπεδο γνώσης της Ιαπωνικής γλώσσας του διαγωνιζόμενου θα πρέπει να είναι ανάλογο του Ν5, Ν4 επιπέδου του “Japanese Language Proficiency Test”. (Κάτοχοι του Ν3 αποκλείονται.)

-Ο διαγωνιζόμενος δεν πρέπει να έχει συμμετάσχει ξανά σε Διαγωνισμό Ομιλίας της Ιαπωνικής γλώσσας κατά τα τρία τελευταία έτη.

-Ο διαγωνιζόμενος δεν θα πρέπει να έχει βραβευθεί σε Διαγωνισμό Ομιλίας της Ιαπωνικής γλώσσας κατά τα πέντε τελευταία έτη.

Ο διαγωνισμός γίνεται με την υποστήριξη της Ιαπωνικής Πρεσβείας, του Japan Foundation, του Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου και του Japanese Community in Athens.

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα