34ος Διαγωνισμός Ομιλίας στην Ιαπωνική Γλώσσα

Αφίσες του διαγωνισμού περασμένων ετών
Αφίσες παλαιότερων διαγωνισμών

Το 34ο Διαγωνισμό Ομιλίας στην Ιαπωνική Γλώσσα διοργανώνει ο Σύλλογος Καθηγητών Ιαπωνικής Γλώσσας το Σάββατο 10 Μαΐου 2014, από τις 18.30 έως τις 21.00, στο ξενοδοχείο ASTOR της Αθήνας (Καραγεώργη Σερβίας 16, Σύνταγμα).

Η οργάνωση γίνεται με την υποστήριξη της Ιαπωνικής Πρεσβείας, του Japan Foundation και του Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου.

Γενικές πληροφορίες

– Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να επιλέξει ένα (1) από τα τρία (3) προτεινόμενα ποιήματα (Για πληροφορίες : 6981 403 055 – κα Midori OTA)

– Μέχρι την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 θα πρέπει να υποβληθεί στον αρμόδιο καθηγητή η αίτηση συμμετοχής που διατίθεται από τους καθηγητές Ιαπωνικών.

– Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού δηλώσεων συμμετοχής προβλέπεται διαδικασία προεπιλογής.

– Στους τρεις πρώτους νικητές θα δοθούν έπαθλα, ενώ σε όλους τους διαγωνιζόμενους αναμένεται να δοθούν αναμνηστικά δώρα.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

– Ο διαγωνιζόμενος δεν θα πρέπει να έχει την ιαπωνική γλώσσα ως μητρική. Επίσης δεν θα πρέπει να έχει επισκεφθεί την Ιαπωνία για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών.

– Το επίπεδο γνώσης της ιαπωνικής γλώσσας του διαγωνιζόμενου θα πρέπει να είναι ανάλογο του επιπέδου Ν5, Ν4 του “Japanese Language Proficiency Test”. (Κάτοχοι του Ν3 αποκλείονται)

– Ο διαγωνιζόμενος δεν πρέπει να έχει συμμετάσχει ξανά σε άλλο Διαγωνισμό Ομιλίας στην Ιαπωνική Γλώσσα κατά τα τρία τελευταία έτη.

– Ο διαγωνιζόμενος δεν θα πρέπει να έχει βραβευθεί σε άλλο Διαγωνισμό Ομιλίας στην Ιαπωνική Γλώσσα κατά τα πέντε τελευταία έτη.

– Ο διαγωνιζόμενος πρέπει να είναι από 18 ετών και άνω.

Σχεδιάστε την Αφίσα του Διαγωνισμού Ομιλίας της Ιαπωνικής Γλώσσας

Σχεδιάστε την αφίσα του 34ουΔιαγωνισμού Ομιλίας της Ιαπωνικής Γλώσσας και στείλτε την ηλεκτρονικά (σε μορφή JPG ή PDF), αναγράφοντας απαραιτήτως το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας, μέχρι την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014. Το έργο που θα επιλεχθεί θα χρησιμοποιηθεί για τον φετινό διαγωνισμό και στον σχεδιαστή θα δοθεί ένα δώρο.

Για πληροφορίες και αποστολή σχεδίων: megalon@crocus.ocn.ne.jp κος YAMAGUCHI Daisuke

 

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img
ChemiCloud - Excellent Web Hosting Services