33ος Διαγωνισμός Ομιλίας στην Ιαπωνική Γλώσσα

nihongo_japanese

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 και ώρα 18.30 έως 21.00 στο ξενοδοχείο ASTOR (Καρ. Σερβίας 16, Σύνταγμα) θα διεξαχθεί ο φετινός Διαγωνισμός Ομιλίας στην Ιαπωνική Γλώσσα. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Σύλλογο Καθηγητών Ιαπωνικής Γλώσσας με την υποστήριξη της Ιαπωνικής Πρεσβείας, του Japan Foundation και του Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου.

Γενικές πληροφορίες

– Η ομιλία του κάθε διαγωνιζόμενου θα πρέπει να έχει διάρκεια περίπου 3 λεπτά και θέμα ένα από τα εξής

«Ο πιο πολύτιμος θησαυρός μου» ή
«ΣΗΜΕΡΑ – Τι μπορώ ΕΓΩ να προσφέρω» 

– Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013, να υποβάλλουν στον/ην αρμόδιο/α  καθηγητή/τρια την αίτηση συμμετοχής τους (το έντυπο της αίτησης διατίθεται από τους καθηγητές ιαπωνικών).
Για πληροφορίες : κα Yoko SUZUKI  (κιν.: 6945-864-758, e-mail: suzukigr@gmail.com)

– Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού δηλώσεων συμμετοχής, προβλέπεται διαδικασία προεπιλογής.

– Στους τρεις πρώτους νικητές θα δοθούν έπαθλα. Αναμνηστικά δώρα θα δοθούν σε όλους τους διαγωνιζόμενους. 
 
Προϋποθέσεις συμμετοχής 

- Ο διαγωνιζόμενος δεν θα πρέπει να έχει την ιαπωνική γλώσσα ως μητρική. Δεν θα πρέπει να έχει επισκεφθεί την Ιαπωνία για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μηνός κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών.

-Το επίπεδο γνώσης της ιαπωνικής γλώσσας του διαγωνιζόμενου θα πρέπει να είναι ανάλογο του επιπέδου Ν5 και Ν4 του “Japanese Language Proficiency Test” (κάτοχοι του Ν3 αποκλείονται).

-Ο διαγωνιζόμενος δεν πρέπει να έχει λάβει ξανά μέρος σε Διαγωνισμό Ομιλίας της Ιαπωνικής Γλώσσας κατά τα τρία τελευταία έτη.

-Ο διαγωνιζόμενος δεν θα πρέπει να έχει βραβευθεί σε Διαγωνισμό Ομιλίας της Ιαπωνικής Γλώσσας κατά τα πέντε τελευταία έτη.

-Ο διαγωνιζόμενος πρέπει να είναι από 18 ετών και άνω.

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ